2 ideeën geselecteerd

Begrip kweken op scholen #diversiteit

We willen dat diversiteit in de toekomst zo normaal wordt, dat het COC overbodig is! Een inclusieve samenleving waarin iedereen kan zijn zoals hij/zij wil zijn. Dat begint op de scholen, waar we kinderen moeten leren dat iedereen gelijkwaardig is, hoe verschillend ook. 

DOE-IDEE:

We geven op scholen in Den Bosch voorlichting over homoseksualiteit. Het is lastig om alle scholen zover te krijgen dat toe te laten. Via Margo van den Oord zouden we in één keer het hele onderwijs netwerk aan kunnen spreken door er een stedelijk project van te maken. 

Diverse samenleving #diversiteit

We zijn graag een stad waarin de kracht uit de diversiteit van de bewoners benut wordt. Den Bosch kent vele netwerken, wijken, verenigingen en clubs die veel (willen) organiseren. Dit is belangrijk voor onze samenleving. We moeten er met zijn allen voor zorgen dat iedereen zich welkom, gelukkig en betrokken voelt bij alles wat georganiseerd wordt in Den Bosch. Den Bosch staat open voor alle initiatieven van al haar burgers, ongeacht leeftijd, sociale klasse of uit welke wijk men woonachtig is.

Bekijk:

Filter op: