Jonge kracht

Jongerencentrum #ruimte

In Den Bosch meer spannende dingen kunnen ondernemen, zoals: skydiving, survivalbaan of lasergamen/paintballen. Ook zou het mooi zijn als er in Den Bosch een mooi groot jongerencentrum zou komen waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten en elkaar kunnen leren kennen.

Meer begeleid wonen voor jongeren #wonen

Dat er in Den Bosch meer woningen zouden komen voor jongeren voor begeleid-wonen. Het blijkt dat er op dit moment te weinig van dit soort woningen zijn voor jongeren om te leren zelfstandig te kunnen zijn om vervolgens zelf een eigen woning te krijgen.

Meer leven in de binnenstad #horeca

Meer leven in de binnenstad van Den Bosch. En dan met name het uitgaansleven. Eventueel een daling van de consumptieprijzen zodat uitgaan weer betaalbaar en aantrekkelijk wordt.

Meer contact met elkaar #verbinding

Den Bosch zou mooier zijn als mensen meer met elkaar in contact komen en dat mensen bij de kracht in hun zelf komen en dat mensen zich meer intrinsiek ontwikkelen en minder gericht zijn op externe prikkels.

Dit zou je kunnen realiseren door workshops geven zoals: yoga en creatieve dingen organiseren voor mensen uit Den Bosch.

Muziekplatform voor jongeren #muziek

Een groot en breed platform voor muziek. Muziek brengt mensen bij elkaar en het is ook heerlijk en leuk om zelf muziek te maken en dan helemaal met andere mensen.

Dit gaan wij realiseren door een muziekstudio te maken bij Stichting Jong Actief en dit goed promoten onder vooral jongeren zodat dit kan uitgroeien tot wellicht meer ruimte voor muziek maken en zelfs eventueel optreden bij onder andere Jong Actief zelf.

Innerlijke rust in de natuur #natuur

Dat mensen erachter komen in Den Bosch hoe fijn het is om jezelf in de natuur te begeven en dat je in de natuur jezelf kunt opleven.

Deze BurgeRmeester is voorgedragen door:

Jong Actief

Doe mee en meld ook jouw BurgeRmeester aan! We willen heel graag jouw visies, idee├źn en speerpunten voor Den Bosch aan iedereen tentoon stellen!